21.08.2024 -

Uusia asiantuntijoita Paltan työmarkkinayksikköön

, ,

Noora Stenholm (OTM) aloitti 19.8.2024 asiantuntijana Paltan työmarkkinayksikössä. Hän siirtyi Paltaan Senior Associaten tehtävästä asianajotoimisto Roschierilta. Hänellä on taustallaan kokemusta myös työnantajaliitoista toimittuaan lakimiesharjoittelijana Terveyspalvelualan liitossa (nyk. Hyvinvointiala Hali) sekä Elinkeinoelämän keskusliitossa EK:ssa.

Stenholmilla on vahva tausta sekä kotimaisten että kansainvälisten erikokoisten yritysten työoikeudellisten asioiden hoitamisesta.

– Olen työssäni hoitanut monipuolisesti yritysten erilaisia muutostilanteita, yritysjärjestelyitä sekä oikeudenkäyntejä, ja lisäksi tietysti ratkonut asiakkaiden erilaisia päivittäisiä työoikeuteen liittyviä kysymyksiä. Palta kiinnostaa työnantajana, koska täällä pääsee näkemään läpileikkauksen monipuolisesti palvelualoihin ja hyvin erikokoisiin jäsenyrityksiin eri toimialoilta. Odotan myös innolla pääseväni työskentelemään osana Paltan isoa työmarkkina-asiantuntijatiimiä, Noora Stenholm sanoo.

Paltassa Stenholmin työtehtäviä ovat työehtosopimusneuvottelut sekä jäsenneuvonta ja -koulutus, ja hänen esihenkilönään toimii neuvottelujohtaja Heini Wiik-Blåfield.

Toisena uutena paltalaisena työmarkkinayksikköön on nimitetty juristiharjoittelijaksi 22.8.2024 alkaen Aino Pajari (ON). Myös hänen tehtäviinsä kuuluvat työehtosopimusneuvottelut, jäsenneuvonta ja -koulutus. Pajarin esihenkilönä toimii neuvottelujohtaja Kaisa Lakovaara.

Pajari on aiemmin työskennellyt mm. Associate Traineena asianajotoimisto Hannes Snellmanilla, lakineuvojana Suomen Yrittäjillä sekä Legal-harjoittelijana Teknologiateollisuudessa.

– Olen iloinen mahdollisuudesta päästä työskentelemään Paltaan yhteiskunnallisesti vaikuttavissa tehtävissä. Odotan innolla yhteistyötä asiantuntevien kollegoiden ja Paltan jäsenyritysten kanssa sekä työn tarjoamia oppimismahdollisuuksia, Aino Pajari sanoo.

– Toivotamme Nooran ja Ainon lämpimästi tervetulleiksi Paltaan. Molemmat tuovat uutta näkökulmaa ja osaamista Paltaan ja ovat erinomaisia vahvistuksia osaavaan työmarkkina-asiantuntijatiimiimme, Paltan työmarkkinajohtaja Minna Ääri sanoo.

Lisätietoja: työmarkkinajohtaja Minna Ääri, p. 040 559 0833

Minna Ääri

Johtaja, Työmarkkinat

Yksikön johtaja

minna.aari@palta.fi