14.10.2024 -

Aapo Heikurainen asiantuntijaksi Paltaan

, ,

Aapo Heikurainen (OTM) on nimitetty asiantuntijaksi Paltan työmarkkinayksikköön 14.10.2024 alkaen. Heikuraisella on taustallaan vahva työoikeus- ja työmarkkinakokemus useammasta työnantajaliitosta. Hän siirtyy Paltaan asiantuntijan tehtävästä Autoliikenteen työantajaliitosta ALT:sta. Aiemmin hän on työskennellyt asiantuntijana mm. Teknologiateollisuus ry:ssä sekä Henkilöstöpalveluyritysten liitossa.

Paltassa Heikuraisen työtehtäviin kuuluvat työehtosopimusneuvottelut sekä jäsenneuvonta ja -koulutus, ja hänen esihenkilönään toimii neuvottelujohtaja Pasi Vuorio.

– Odotan pääseväni tutustumaan Paltan jäsenyrityksiin ja työskentelemään Paltan asiantuntijoiden kanssa. Olen kuullut Paltasta työyhteisönä paljon hyvää. Paltassa työmarkkinatoimijana minua kiinnostaa erityisesti sen jäsenyritysten monipuolisuus erilaisilla toimialoilla. Uskon, että aiemmasta työmarkkinakokemuksestani teollisuuden ja logistiikan puolella on hyötyä uusissa neuvottelupöydissä, Aapo Heikurainen sanoo.

– Olemme iloisia saadessamme Aapon osaksi Paltan työmarkkinayksikköä: laaja-alaisella ja monipuolisella osaamisellaan kuljetusalasta, teknologia-alasta sekä henkilöstöpalvelualasta hän vahvistaa asiantuntijajoukkoamme entisestään. Toivotamme Aapon lämpimästi tervetulleeksi Paltaan, Paltan työmarkkinajohtaja Minna Ääri sanoo.

Lisätietoja: työmarkkinajohtaja Minna Ääri, p. 040 559 0833

Minna Ääri

Johtaja, Työmarkkinat

Yksikön johtaja

minna.aari@palta.fi